Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

I Fari 124 600Mt From The Beach

Porto San Paolo, Italië

 

i-fari-124-600mt-from-the-beachi-fari-124-600mt-from-the-beachi-fari-124-600mt-from-the-beachi-fari-124-600mt-from-the-beachi-fari-124-600mt-from-the-beach
Favoriet 
     

    v.a. 986

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    I Fari 124 600Mt From The Beach in Porto San Paolo

    Gelegen in het stadje Porto San Paolo binnen een marien beschermd gebied aan de noordoostkust van Sardinië. De omringende zee heeft prachtige turquoise kleuren en het dominante eiland Tavolara biedt schitterende kustgezichten. De accommodatie is gunstig gelegen dicht bij een kleine jachthaven, waar veerboten vertrekken naar nabijgelegen eilanden. Bezoekers kunnen genieten van boetieks, restaurants en bars in de omgeving. Talrijke nabijgelegen stranden, te voet bereikbaar, bieden uitstekende mogelijkheden voor snorkelen.



    Het appartement biedt comfortabel plaats aan zes gasten en bevindt zich op de eerste verdieping. De belangrijkste leefruimte omvat de keuken en is gemeubileerd met een slaapbank, opbergmeubel en tv. De keuken is uitgerust met een koffiemachine, kookplaat, magnetron en koelvriescombinatie. Het appartement omvat:

    - Slaapkamer 1: tweepersoonsbed, kledingkast
    - Slaapkamer 2: twee eenpersoonsbedden
    - Extra: tweepersoonsslaapbank in de woonkamer
    - Badkamer: douche, bidet, wastafel, WC


    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi