Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

I Fari 19 600Mt From The Beach

Porto San Paolo, Italië

 

i-fari-19-600mt-from-the-beachi-fari-19-600mt-from-the-beachi-fari-19-600mt-from-the-beachi-fari-19-600mt-from-the-beachi-fari-19-600mt-from-the-beach
Favoriet 
     

    v.a. 986

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    I Fari 19 600Mt From The Beach in Porto San Paolo

    Het onroerend goed is gelegen in Porto San Paolo binnen een beschermd zeegebied aan de noordoostkust van Sardinië. De omliggende zee is beroemd om haar prachtige turkooizen kleur en het eiland Tavolara dat het kustlandschap domineert. Het stadje is gecentreerd rond een kleine jachthaven (op 8 minuten loopafstand) waar bezoekers een veerboot kunnen nemen om Tavolara en andere nabijgelegen eilanden te bezoeken. Bezoekers kunnen ook genieten van de vele boetiekjes, restaurants en bars hier. Er zijn verschillende nabijgelegen stranden, te voet bereikbaar, die geweldige plekken zijn voor snorkelen.



    Binnen is de belangrijkste woonruimte gemeubileerd met een slaapbank, een ontbijttafel voor drie, een opbergmeubel en een flatscreen-tv. Dit gebied omvat ook een ontbijtbar en een kleine keuken uitgerust met een koffiezetapparaat, een kookplaat, een magnetron en een koel-vriescombinatie. De eerste ensuite slaapkamer is gemeubileerd met een tweepersoonsbed en een kledingkast. De tweede slaapkamer is gemeubileerd met stapelbedden. Er is een dubbele slaapbank in de woonkamer. Zowel de ensuite als de gedeelde badkamers zijn uitgerust met een douche, een bidet, een wastafel en een WC.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella