Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

I Fari 311 600Mt From The Beach

Porto San Paolo, Italië

 

i-fari-311-600mt-from-the-beachi-fari-311-600mt-from-the-beachi-fari-311-600mt-from-the-beachi-fari-311-600mt-from-the-beachi-fari-311-600mt-from-the-beach
Favoriet 
     

    v.a. 688

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    I Fari 311 600Mt From The Beach in Porto San Paolo

    Verborgen voor de menigte en op enkele minuten van de azuurblauwe wateren en witte zandstranden van het lokale strand, bevindt dit comfortabele appartement zich gunstig in het vakantiedorp Residence I Fari in Porto San Paolo. De omgeving staat bekend om zijn boetieks, supermarkten en restaurants, wat het een uitstekende keuze maakt voor een uitje met familie of vrienden. Het appartement beschikt over een eigen privéterras met uitzicht op het eiland Tavolara, perfect om buiten te dineren of te ontspannen met een ochtendkoffie.



    Het open woonoppervlak van het appartement kijkt uit op de tuin via grote, schuifdeuren van glas. Gemeubileerd met een tweepersoons slaapbank, een eettafel met 4 stoelen en een flatscreen-tv, is de ruimte ideaal voor ontspanning. De keuken is uitgerust met een kookplaat en een koel-vriescombinatie. De slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed en een kledingkast, terwijl er een extra tweepersoons slaapbank in de woonkamer staat. De badkamer is compleet met een douche, bidet, wastafel en een WC.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi