Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

I Fari 72 600Mt From The Beach

Porto San Paolo, Italië

 

i-fari-72-600mt-from-the-beachi-fari-72-600mt-from-the-beachi-fari-72-600mt-from-the-beachi-fari-72-600mt-from-the-beachi-fari-72-600mt-from-the-beach
Favoriet 
     

    v.a. 1.037

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    I Fari 72 600Mt From The Beach in Porto San Paolo

    Het eigendom bevindt zich in Porto San Paolo binnen een beschermd zeegebied aan de noordoostelijke kustlijn van Sardinië. De omliggende zee is beroemd om zijn prachtige turquoise kleur en het eiland Tavolara dat het kustlandschap domineert.

    Op loopafstand van het strand in het vakantiedorp Residence I Fari, bevindt het eigendom zich ook dicht bij het centrum van Porto San Paolo met boetieks, supermarkten en restaurants.



    De hoofdwoonkamer is gemeubileerd met een slaapbank, een ontbijttafel voor twee, een opbergmeubel en een flatscreen-tv. De keuken is uitgerust met een koffiezetapparaat, een oven, een kookplaat, een magnetron, een vaatwasser en een koel-vriescombinatie.

    Slaapgelegenheid:
    - Slaapkamer 1: Tweepersoonsbed en een kledingkast
    - Slaapkamer 2: Twee samen te voegen eenpersoonsbedden en een kledingkast

    Badkamer:
    De badkamer is voorzien van een douche, een bidet, een wastafel en een WC.


    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome