Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

I Fari 85 600Mt From The Beach

Porto San Paolo, Italië

 

i-fari-85-600mt-from-the-beachi-fari-85-600mt-from-the-beachi-fari-85-600mt-from-the-beachi-fari-85-600mt-from-the-beachi-fari-85-600mt-from-the-beach
Favoriet 
     

    v.a. 688

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    I Fari 85 600Mt From The Beach in Porto San Paolo

    Ervaar pure ontspanning in dit idyllisch gelegen toevluchtsoord in het vakantiedorp Residence I Fari in Porto San Paolo. De omgeving staat bekend om haar azuurblauwe wateren, schilderachtige schoonheid en warme gastvrijheid, wat zorgt voor een onvergetelijke vakantie-ervaring. De accommodatie is gunstig gelegen nabij het centrum van boetieks, supermarkten en restaurants, wat het een uitstekende keuze maakt voor een uitje met familie of vrienden.



    Het appartement op de begane grond biedt comfortabel plaats aan vier gasten en beschikt over een open woonruimte met grote schuifdeuren die naar de privétuin leiden. Binnen vindt u een tweepersoons slaapbank, een eettafel met vier stoelen en een flatscreen-tv. De keuken is volledig uitgerust met een inductiekookplaat, oven, vaatwasser en koel-vriescombinatie. De eerste slaapkamer is ingericht met een tweepersoonsbed en een kledingkast, terwijl er een extra tweepersoons slaapbank in de woonkamer staat. De badkamer omvat een douche, bidet, wastafel en wc.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi