Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

I Fari 95 600Mt From The Beach

Porto San Paolo, Italië

 

i-fari-95-600mt-from-the-beachi-fari-95-600mt-from-the-beachi-fari-95-600mt-from-the-beachi-fari-95-600mt-from-the-beachi-fari-95-600mt-from-the-beach
Favoriet 
     

    v.a. 702

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    I Fari 95 600Mt From The Beach in Porto San Paolo

    Gunstig gelegen in het vakantiedorp Residence I Fari in Porto San Paolo, bevindt dit appartement op de begane grond zich dichtbij boetieks, supermarkten en restaurants in de omgeving. Porto San Paolo ligt in een beschermd maritiem gebied aan de noordoostelijke kustlijn van Sardinië. De omringende zee staat bekend om zijn prachtige turquoise kleur en het dominante eiland Tavolara. Bezoekers kunnen een veerboot nemen om Tavolara en andere nabijgelegen eilanden te bezoeken vanuit de kleine jachthaven in Porto San Paolo.



    De woning biedt comfortabel plaats aan vier gasten en beschikt over een open woonruimte die uitkijkt op de privétuin via grote schuifdeuren van glas. De woonruimte is voorzien van een tweepersoons slaapbank, een eettafel met vier stoelen en een flatscreen-tv. De keuken is uitgerust met een inductiekookplaat, oven, vaatwasser en koel-vriescombinatie.


    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi