Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Il Borgo Vip D2 700 Mt From The Beach

Porto San Paolo, Italië

 

il-borgo-vip-d2-700-mt-from-the-beachil-borgo-vip-d2-700-mt-from-the-beachil-borgo-vip-d2-700-mt-from-the-beachil-borgo-vip-d2-700-mt-from-the-beachil-borgo-vip-d2-700-mt-from-the-beach
Favoriet 
     

    v.a. 944

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Il Borgo Vip D2 700 Mt From The Beach in Porto San Paolo

    Het pand is gelegen in Porto San Paolo binnen een beschermd maritiem gebied aan de noordoostelijke kustlijn van Sardinië. Bezoekers kunnen een veerboot nemen om Tavolara en andere nabijgelegen eilanden te bezoeken vanuit de kleine jachthaven in de stad. Nabijgelegen stranden zoals Spiaggia Pizzichina Corallina en Spiaggia di Porto San Paolo zijn geweldige plekken om te snorkelen. La Cinta, Lu Impostu en Capo Coda Cavallo stranden zijn binnen handbereik, bekend om hun schoonheid en sportactiviteiten zoals surfen, duiken, paardrijden, tennis en golf.



    Het pand beschikt over een open woonruimte met een kleine keuken, een eettafel met stoelen, een comfortabele tweepersoons slaapbank en een flatscreen-tv. De keuken is uitgerust met een koffiemachine, kookplaat, oven, vaatwasser en koel-vriescombinatie. De hoofdslaapkamer heeft een tweepersoonsbed, een kledingkast en glazen deuren van vloer tot plafond die openen naar het terras. De tweede slaapkamer heeft een stapelbed en een kledingkast. Er is ook een badkamer met een douche, bidet, wastafel en WC.


    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas