Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Il Vecchio Faro A42 150Mt From The Beach

Porto San Paolo, Italië

 

il-vecchio-faro-a42-150mt-from-the-beachil-vecchio-faro-a42-150mt-from-the-beachil-vecchio-faro-a42-150mt-from-the-beachil-vecchio-faro-a42-150mt-from-the-beachil-vecchio-faro-a42-150mt-from-the-beach
Favoriet 
     

    v.a. 786

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Il Vecchio Faro A42 150Mt From The Beach in Porto San Paolo

    Slechts 150 meter van het betoverende strand van Loiri Porto San Paolo ligt Il Vecchio Faro A42, de ideale plek voor een exclusieve vakantie in Sardinië. Het appartement bevindt zich in het Residence Il Vecchio Faro, zeer dicht bij alle belangrijke voorzieningen en op 15 km van de luchthaven van Olbia.



    Het appartement, gelegen op de tweede verdieping, beschikt over een klein terras met uitzicht op zee. Binnen bevindt zich een woonkamer met een dubbele slaapbank en kitchenette, een tweepersoons slaapkamer en een badkamer met douche. Voorzieningen zijn onder andere een wasmachine, tv, plafondventilator en een overdekte parkeerplaats.


    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas