Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Il Vecchio Faro C14 150Mt From The Beach

Porto San Paolo, Italië

 

il-vecchio-faro-c14-150mt-from-the-beachil-vecchio-faro-c14-150mt-from-the-beachil-vecchio-faro-c14-150mt-from-the-beachil-vecchio-faro-c14-150mt-from-the-beachil-vecchio-faro-c14-150mt-from-the-beach
Favoriet 
     

    v.a. 835

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Il Vecchio Faro C14 150Mt From The Beach in Porto San Paolo

    Op slechts 150 meter van het betoverende strand van Loiri Porto San Paolo, is Il Vecchio Faro C14 de ideale plek voor een exclusieve vakantie in Sardinië. Porto San Paolo is een badplaats aan de noordoostkust van Sardinië. Het gebied biedt uitrusting en diensten voor een zeer aangename en ontspannende zomervakantie, of actief in het teken van watersporten.



    Het appartement, gelegen in Residentie Il Vecchio Faro, heeft alle kenmerken om een comfortabel en ontspannend verblijf mogelijk te maken. Gelegen op de eerste verdieping, beschikt het buiten over een overdekt terras met uitzicht op zee. Binnen is er een woonkamer met dubbele slaapbank en kitchenette, een tweepersoonsslaapkamer en een badkamer met douche. Het is voorzien van een wasmachine, tv en airconditioning.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino