Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Il Vecchio Faro Dalia 6 50mt From The Sea

Porto San Paolo, Italië

 

il-vecchio-faro-dalia-6-50mt-from-the-seail-vecchio-faro-dalia-6-50mt-from-the-seail-vecchio-faro-dalia-6-50mt-from-the-seail-vecchio-faro-dalia-6-50mt-from-the-seail-vecchio-faro-dalia-6-50mt-from-the-sea
Favoriet 
     

    v.a. 1.583

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Il Vecchio Faro Dalia 6 50mt From The Sea in Porto San Paolo

    Op slechts 50 meter van het betoverende strand van Loiri Porto San Paolo, is het appartement Dalia 6 de ideale plek voor een exclusieve vakantie in Sardinië. Het appartement bevindt zich in het Residence Il Vecchio Faro, op een strategische en handige locatie, dicht bij alle belangrijke voorzieningen en slechts 15 km van de luchthaven van Olbia.



    Het Dalia 6 appartement biedt een comfortabel en ontspannend verblijf op de eerste verdieping. Het beschikt over een overdekte veranda met zeezicht, een solarium, een woonkamer, aparte keuken, een slaapkamer met tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, een mezzanine met twee eenpersoonsbedden en twee badkamers met douches. Voorzieningen zijn onder andere een wasmachine, vaatwasser, tv, airconditioning en een koelkast met vriezer.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi