Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Piazzetta Lotto B 50m From The Beach

Porto San Paolo, Italië

 

piazzetta-lotto-b-50m-from-the-beachpiazzetta-lotto-b-50m-from-the-beachpiazzetta-lotto-b-50m-from-the-beachpiazzetta-lotto-b-50m-from-the-beachpiazzetta-lotto-b-50m-from-the-beach
Favoriet 
     

    v.a. 1.262

    • Max. 7 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Piazzetta Lotto B 50m From The Beach in Porto San Paolo

    Porto San Paolo is een pittoresk kustplaatsje gelegen aan de noordoostelijke kust van Sardinië, Italië, op slechts korte afstand van Olbia (25 minuten rijden). Het dorp staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid en is populair onder strandliefhebbers en buitenliefhebbers. Het beschikt over een selectie restaurants, cafés en winkels, met verse zeevruchten, regionale Sardijnse gerechten en heerlijke gelato met uitzicht op de jachthaven en het landschap. Bezoekers hebben ook toegang tot boottochten vanuit de kleine jachthaven om nabijgelegen eilanden en kustgebieden te verkennen. Natuurliefhebbers kunnen genieten van wandelpaden met verborgen baaien, ruige kliffen en prachtige uitzichtpunten, samen met een overvloed aan flora en fauna.



    Het appartement op de tweede verdieping beschikt over een moderne, lichte en luchtige woonruimte ingericht met een bank, fauteuils, flatscreen-tv, eettafel en een volledig uitgeruste keuken met een koffiezetapparaat, oven, kookplaat, vaatwasser en koelkast met vriesvak. . Twee slaapkamers bieden plaats aan zes gasten, waarbij slaapkamer 1 een tweepersoonsbed en een eigen badkamer heeft, slaapkamer 2 een stapelbed en een eenpersoonsbed heeft, en een tweepersoonsslaapbank in de woonkamer. Twee badkamers zijn voorzien van een bidet, douche, wastafel en toilet.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome