Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Trilo Debora 2Km From The Beach

Porto San Paolo, Italië

 

trilo-debora-2km-from-the-beachtrilo-debora-2km-from-the-beachtrilo-debora-2km-from-the-beachtrilo-debora-2km-from-the-beachtrilo-debora-2km-from-the-beach
Favoriet 
     

    v.a. 846

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Trilo Debora 2Km From The Beach in Porto San Paolo


    De perfecte familieretraite bevindt zich in Porto San Paolo, een van de mooiste plekken in het noorden van Sardinië. Porto San Paolo is een badplaats aan de noordoostkust van Sardinië, bekend om zijn turquoise wateren en uitzichten op het eiland Tavolara. Het gebied biedt een verscheidenheid aan faciliteiten en diensten voor een aangename en ontspannende zomervakantie, inclusief watersportactiviteiten. De kustlijn valt binnen het beschermde mariene gebied van Tavolara en bezoekers kunnen uitstapjes naar het eiland Tavolara regelen vanuit de kleine haven van Porto San Paolo. Het stadscentrum van Porto San Paolo heeft een charmante jachthaven met mogelijkheden voor dineren, winkelen en genieten van de kustsfeer.




    Dit appartement op de begane grond biedt een comfortabele leefruimte met een privétuin, overdekte veranda, buitendouche en ligstoelen. Het interieur omvat een woonkamer met eet- en zitgedeelte, een kitchenette met een Nespresso-apparaat, een slaapkamer met tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een grote volledig uitgeruste betegelde badkamer. Slaapkamer 1 heeft een tweepersoonsbed, terwijl Slaapkamer 2 twee eenpersoonsbedden heeft.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas