Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Tuscan Sun With Shared Pool

Radicondoli, Italië

 

tuscan-sun-with-shared-pooltuscan-sun-with-shared-pooltuscan-sun-with-shared-pooltuscan-sun-with-shared-pooltuscan-sun-with-shared-pool
Favoriet 
     

    v.a. 759

    • Max. 5 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Tuscan Sun With Shared Pool in Radicondoli

    Het appartement is ideaal gelegen aan de rand van het kleine stadje Radicondoli, een middeleeuws dorp bekend om zijn olijfolieproductie. Verschillende goede restaurants die regionale gerechten serveren zijn in de omgeving te vinden. De historische stad Siena ligt op 45 minuten rijden en is thuisbasis van de beroemde Palio di Siena en andere attracties. San Gimignano, met zijn iconische middeleeuwse torens, ligt ook op 45 minuten afstand. Florence, bekend als de bakermat van de Renaissance, ligt op 1 uur en 20 minuten rijden van het appartement. De dichtstbijzijnde luchthavens zijn Florence, op 1 uur en 10 minuten rijden, en Pisa, op 1 uur en 50 minuten rijden.



    Het charmante duplex appartement biedt plaats aan maximaal 5 personen en combineert een hedendaagse stijl met authentieke Toscaanse accenten. De open woonruimte heeft moderne trappen die leiden naar een mezzanine zitgedeelte met een bank en een flatscreen-tv. Het lagere niveau omvat nog een comfortabele sofa, een open keuken met moderne apparaten, en een eethoek met dubbele Franse ramen die openen naar een klein balkon. Het appartement heeft twee slaapkamers, een hoofdslaapkamer met een tweepersoonsbed en een tweede slaapkamer met een eenpersoonsbed. Een extra sofa op de mezzanine verdieping kan worden omgevormd tot een klein tweepersoonsbed. De badkamer is uitgerust met een douche, wastafel, bidet, en W.C.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome