Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Usignoli 2 Bedrooms With Pool

Reggello, Italië

 

usignoli-2-bedrooms-with-poolusignoli-2-bedrooms-with-poolusignoli-2-bedrooms-with-poolusignoli-2-bedrooms-with-poolusignoli-2-bedrooms-with-pool
Favoriet 
     

    v.a. 774

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Usignoli 2 Bedrooms With Pool in Reggello

    Het charmante appartement is gelegen in het dorp Pratomagno, wat het een ideale uitvalsbasis maakt voor het verkennen van Toscane. Florence ligt slechts 32 km verderop (52 minuten rijden), terwijl Arezzo 55 minuten naar het zuiden ligt. Het stadje Greve in Chianti is 55 minuten rijden, waar je wijngaarden kunt verkennen en lokale Chianti wijnen kunt proeven. De abdij van Vallombrosa is een rit van 22 minuten, wat een interessante optie biedt voor een daguitstap.



    Het appartement op de 2e verdieping in Fattoria degli Usignoli biedt slaapplaats aan 4 personen. De open leefruimte omvat een eettafel met 4 stoelen en een flatscreen tv. De kitchenette is uitgerust met een inductiekookplaat en koelkast. Slaapkamers omvatten een zonnige hoofdslaapkamer met een tweepersoonsbed en ruime kastruimte, en een tweede slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een deur naar het privébalkon. De betegelde badkamer is voorzien van een glazen douche, wastafel, bidet, haardroger en toilet.


    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella