Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Palagio 15 in Chianti with Shared pool

Rignano sull Arno, Italië

 

palagio-15-in-chianti-with-shared-poolpalagio-15-in-chianti-with-shared-poolpalagio-15-in-chianti-with-shared-poolpalagio-15-in-chianti-with-shared-poolpalagio-15-in-chianti-with-shared-pool
Favoriet 
     

    v.a. 1.319

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Palagio 15 in Chianti with Shared pool in Rignano sull Arno

    Voor mensen die op zoek zijn naar een grootse Toscaanse ervaring, stelt deze residentie niet teleur. Deze grote, volledig gerenoveerde villa, omgeven door cipressen en wijngaarden, is een prachtige combinatie van traditionele architectuur en hedendaagse luxe.

    De buitenruimte is met evenveel zorg ingericht als het interieur. Het zwembad heeft elegante ligstoelen en parasols vlakbij, waar gasten kunnen ontspannen na een verfrissende duik. En het terrein van de villa biedt prachtige wandelingen in de schaduw van de bomen. Binnen is er een gemeenschappelijke speelkamer waar gasten elkaar kunnen ontmoeten en biljarten en tafelvoetbal kunnen spelen.

    In de vallei van de rivier de Arno, ligt de villa op 45 minuten van Arezzo, 40 minuten van het centrum van Florence en 1 uur van Siena, dus de mooiste steden van Toscane zijn allemaal gemakkelijk te bereiken. Chianti, beroemd om zijn heerlijke wijnen, ligt op minder dan 1 uur rijden van het huis. Een uitstapje naar een van de vele wijngaarden voor een wijnproeverij is een heerlijk dagje uit.

    Het appartement biedt plaats aan 4 personen en beschikt over een ruime woonkamer met een stijlvolle bank, fauteuils en een flatscreen-tv. De moderne keuken is goed uitgerust met een inductiekookplaat, oven, vaatwasser, magnetron, koffiemachine en koel/vriescombinatie. De hoofdslaapkamer heeft een kingsize tweepersoonsbed, een ladenkast en een garderobekast.


    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella