Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Palagio 2 in Chianti with Shared pool

Rignano sull Arno, Italië

 

palagio-2-in-chianti-with-shared-poolpalagio-2-in-chianti-with-shared-poolpalagio-2-in-chianti-with-shared-poolpalagio-2-in-chianti-with-shared-poolpalagio-2-in-chianti-with-shared-pool
Favoriet 
     

    v.a. 1.124

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Palagio 2 in Chianti with Shared pool in Rignano sull Arno

    Voor mensen die op zoek zijn naar een grootse Toscaanse ervaring, stelt deze residentie niet teleur. Deze grote, volledig gerenoveerde villa, omgeven door cipressen en wijngaarden, is een prachtige combinatie van traditionele architectuur en hedendaagse luxe.

    De buitenruimte is met evenveel zorg ingericht als het interieur. Het zwembad heeft elegante ligstoelen en parasols vlakbij, waar gasten kunnen ontspannen na een verfrissende duik. En het terrein van de villa biedt prachtige wandelingen in de schaduw van de bomen. Binnen is er een gemeenschappelijke speelkamer waar gasten elkaar kunnen ontmoeten en biljarten en tafelvoetbal kunnen spelen.

    In de vallei van de rivier de Arno, ligt de villa op 45 minuten van Arezzo, 40 minuten van het centrum van Florence en 1 uur van Siena, dus de mooiste steden van Toscane zijn allemaal gemakkelijk te bereiken. Chianti, beroemd om zijn heerlijke wijnen, ligt op minder dan 1 uur rijden van het huis. Een uitstapje naar een van de vele wijngaarden voor een wijnproeverij is een heerlijk dagje uit.

    Appartement 1 kan comfortabel 2 gasten herbergen, met een stijlvolle inrichting en een woonkamer voorzien van een comfortabele sofa en flatscreen TV. De open keuken en eetruimte beschikken over moderne voorzieningen zoals een kookplaat, magnetron, koffiezetapparaat en koel/vriescombinatie voor zelfverzorging. De hoofdslaapkamer heeft een tweepersoonsbed, een ladenkast en een garderobekast, terwijl de en suite badkamer is uitgerust met een douche, wastafel, bidet, en WC. Extra functies omvatten snelle Wifi, airconditioning, Sky TV, rook- en CO-detectoren, kindvriendelijke voorzieningen, een haardroger en privéparkeergelegenheid.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas