Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartamento Centro Storico Riva 2

Riva del Garda, Italië

 

appartamento-centro-storico-riva-2appartamento-centro-storico-riva-2appartamento-centro-storico-riva-2appartamento-centro-storico-riva-2appartamento-centro-storico-riva-2
Favoriet 
     

    v.a. 663

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Appartamento Centro Storico Riva 2 in Riva del Garda

    Dompel jezelf onder in de oude binnenstad van Riva, vanuit dit tijdloze toevluchtsoord uitgerust met alle onmisbare gemakken van thuis!

    Gelegen aan de 'Via Fiume' in het hart van de bruisende oude binnenstad van Riva del Garda, kunnen gasten genieten van restaurants, winkels en de voorzieningen van het resort voor de deur! De locatie plaatst gasten binnen 3 minuten lopen van de haven, de veerboothalte en de all-weather attracties, waaronder Reptiland en het MAG Museo Alto Garda.

    Dit bijgewerkte vakantieappartement ligt in het hart van de oude binnenstad van Riva en biedt een zorgeloze vakantiebasis voor ontspanning en sightseeing. De retraite op de 3e verdieping is bij uitstek geschikt voor 1-2 koppels en flexibele groepen van 4 personen. Een ruime open woonkamer met flatscreen-tv, stereo-installatie en slaapbank voor twee personen wordt vergezeld door een gezinskeuken voor 4 personen. kom tot rust in de grote tweepersoonsslaapkamer, die wordt bediend door een moderne badkamersuite.

    Het tijdloze appartement op de 3e verdieping bevindt zich in een herenhuis van 4 verdiepingen, dat geschikt is voor mobiele gasten, maar niet voor oudere gasten of jonge gezinnen met een buggy (omdat er 55 treden nodig zijn om de ingang van het appartement te bereiken). Gasten die verblijven hebben het voordeel van een kelder waar ze fietsen en sportuitrusting kunnen stallen.

    Vanaf de centrale locatie aan het meer wachten alle voorzieningen, vrijetijdsactiviteiten en attracties van Riva del Garda op het plezier van de gasten, en zijn ze gemakkelijk te voet bereikbaar. Het strand van Sabbioni ligt op 10 tot 15 minuten lopen. Als u met de auto reist, vindt u op 10 minuten lopen een openbare parkeerplaats.




    Slaaparrangementen

    Slaapkamer 1: Een tijdloze tweepersoonsslaapkamer met kledingkast
    Extra: een tweepersoonsslaapbank voor 2 personen in de woonkamer

    Badkamer

    Badkamer 1: Een eigentijds ingerichte suite met douchecabine, wastafel, verwarmd handdoekenrek, toilet en bidet

    Extra voorzieningen

    • Centrale ligging aan het meer • Flatscreen-tv • Gratis draagbaar Wi-Fi-apparaat • Muziekstereo • Centrale verwarming • Ventilator • Haardroger • Wasmachine • Strijkvoorzieningen • Huisdieren in overleg op aanvraag (tegen meerprijs) • 55 buitentrappen • Opbergkelder voor fietsen, surfplanken, enz. • Openbare parkeergelegenheid vindt u op 10 minuten loopafstand

    Voor grotere groepen die willen verblijven, kan er ook een ander appartement op de 2e verdieping van dezelfde woning worden gehuurd, afhankelijk van beschikbaarheid (ID 3069).

    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella