Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartamento Emma

Riva del Garda, Italië

 

appartamento-emmaappartamento-emmaappartamento-emmaappartamento-emmaappartamento-emma
Favoriet 
     

    v.a. 924

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Appartamento Emma in Riva del Garda

    Geniet van een klassieke stedentrip aan het meer, vanuit een ontspannen vakantiebasis in een goed onderhouden buurt, dicht bij het strand en de hoogtepunten van de stad!

    Dit veelzijdige toevluchtsoord met 2 slaapkamers is zeer goed gelegen om het hele jaar door te genieten van de bezienswaardigheden van Riva del Garda en biedt een moderne, rustgevende schuilplaats in de stad; met het extra voordeel van een garage.

    Het appartement op de 1e verdieping is gemakkelijk bereikbaar met de lift en biedt voldoende ruimte voor het huisvesten van 2 tot 3 koppels en flexibele familiegroepen van maximaal 6 personen. De residentie van 4 verdiepingen beschikt over een privégarage en een beveiligde ingang met poort. De zorgeloze locatie biedt de nabijheid van lokale winkels, eetgelegenheden en voorzieningen; waaronder een supermarkt, een toeristeninformatiebureau, een fietsverhuurbedrijf en een autoverhuurwinkel van Avis. Het plaatselijke lidostrand ligt op 10 minuten lopen, terwijl het centrum van het resort en de toeristische oever van het meer op 13 minuten lopen liggen.

    Belangrijkste kenmerken:

    • Modern balkonappartement op de 1e verdieping
    • Bereikbaar per lift
    • Flatscreen tv
    • Flexibele huisvesting
    • Eetset voor buiten
    • Garage
    • Zorgeloze stadslocatie




    Keuken en eetkamer
    Een charmante aparte keuken met eettafel en toegang tot het balkon vormt het decor voor ontspannen maaltijdmomenten, terwijl een lichte en luchtige woonkamer nog meer ruimte biedt om achterover te leunen. Een moderne bank met grote flatscreen-tv en een stijlvolle eethoek zorgen voor de perfecte sfeer voor ontspannen avonden en moeiteloos entertainment.

    Vanuit de keuken bereikt u ook een zonnig terras om buiten te dineren, een verleidelijke locatie voor koffie in de ochtend en romantische aperitieven in de vroege avond. De keuken is goed uitgerust met een kookplaat, magnetron, oven, waterkoker, broodrooster, Moka-koffiepot en koelkast met vriesvak.

    Slaaparrangementen
    Het appartement beschikt over twee koppelvriendelijke tweepersoonsslaapkamers:
    - waarvan de hoofdslaapkamer toegang biedt tot het balkon en een rustgevende, uitnodigende sfeer heeft;
    - een tweede comfortabele tweepersoonsslaapkamer;
    - Twee extra gasten (of een derde stel) kunnen worden ondergebracht op de tweepersoonsslaapbank in de woonkamer.

    Badkamer
    Een moderne badkamer met ligbad, douchekraan, wastafel, toilet, bidet en wasmachine completeren de indeling van dit gastvrije, goed gelegen vakantiehuis.

    Extra voorzieningen

    • 18 buitentrappen • Centrale verwarming • Wasmachine • Droogrek • Strijkvoorzieningen • Haardroger

    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto