Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartamento Fabio Few Min From Lake

Riva del Garda, Italië

 

appartamento-fabio-few-min-from-lakeappartamento-fabio-few-min-from-lakeappartamento-fabio-few-min-from-lakeappartamento-fabio-few-min-from-lakeappartamento-fabio-few-min-from-lake
Favoriet 
     

    v.a. 1.085

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Appartamento Fabio Few Min From Lake in Riva del Garda

    Geniet van de stranden en wandelingen langs het meer in Riva del Garda in dit eenvoudige balkonvakantieappartement!

    Het vakantieappartement ligt dicht bij een supermarkt, restaurants, stranden en wandelmogelijkheden langs het meer, waardoor u hier zorgeloos kunt verblijven met eigen kookgelegenheid. Binnen 15 minuten lopen hebben de gasten toegang tot het duikplatform van Spiaggia Pini of de bootverhuur van Spiaggia Sabbioni. Ze kunnen ook de serene wandelroute Riva-Torbole in ongeveer 20 minuten lopen bereiken en het fort aan het Gardameer bekijken als de geschiedenis hen tegelijkertijd interesseert.

    Dit moderne appartement met 2 slaapkamers ligt op slechts een korte wandeling van Spiaggia Sabbioni en Spiaggia Pini en is perfect voor grote gezinnen en groepen van 6 personen. Ontspan op het eigen balkon of in de knusse sfeer van het appartement met voorzieningen zoals een Smart TV, Hot bird, een boeken- en spelletjesbibliotheek en wifi. In het appartement op de eerste verdieping vindt u ook directe toegang tot het terras en een uitstekend uitgeruste keuken om moeiteloos maaltijden te bereiden. Een Melita en Moka voor koffie, vaatwasser, inductiekookplaat, koelkast, broodrooster en magnetron zijn beschikbaar voor premium comfort en een zelfstandig verblijf.




    Slaaparrangementen

    Slaapkamer 1: Een tweepersoonsslaapkamer met kledingkast.
    Slaapkamer 2: Een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en 2 eenpersoonsbedden.
    Woonkamer: In de woonkamer staat een tweepersoonsslaapbank.

    Badkamer

    Badkamer 1: De moderne badkamer heeft een douche, bidet en toilet.

    Extra voorzieningen

    • Geïnstalleerde Wi-Fi • Extra kindvriendelijk • Privé parkeerplaats voor 2 auto's (een open en een in een garage met afmetingen H: 1.90m, B: 2.38m) • Haardroger • Centrale verwarming

    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome