Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartamento Silvia

Riva del Garda, Italië

 

appartamento-silviaappartamento-silviaappartamento-silviaappartamento-silviaappartamento-silvia
Favoriet 
     

    v.a. 1.205

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Appartamento Silvia in Riva del Garda

    Kom tot rust aan het Gardameer met dit gunstig gelegen vakantiehuis op slechts een steenworp afstand van het centrum en de stranden!

    Gelegen in de beroemde badplaats Riva del Garda, is dit balkonappartement op de eerste verdieping perfect om de beroemde stad aan het meer te verkennen en te ontdekken. De gezinsvriendelijke vakantiewoning met 3 slaapkamers biedt gemakkelijk plaats aan maximaal 6 personen en biedt een heerlijke zonovergoten locatie, aangevuld met een vredig uitzicht op de bergen rondom.

    Vanuit het vakantieappartement kunt u binnen een paar stappen enkele van de beste bezienswaardigheden en de oevers van de beroemde badplaats Riva del Garda verkennen! Torre Apponale, Rocca met het Museo Civico, Reptiland voor kinderen, de zeilclub van Riva, evenals de prachtige Spiaggia Riva del Garda en Spiaggia Sabbioni, liggen allemaal binnen 15-25 minuten loopafstand.




    De stijlvolle woonkamer heeft een open indeling met een moderne inrichting, compleet met zitbanken en een loungestoel, die verder wordt aangevuld met entertainmentfaciliteiten en voorzieningen zoals een boeken- en spelletjesbibliotheek, HD TV, Hotbird en Wi-Fi. Deze kamer komt ook direct uit op het mooie balkon, waar u 's ochtends kunt genieten van uw koffie of een aperitief in de middag. Weer binnen vindt u de volledig uitgeruste keuken-eetkamer van het appartement met onder meer een vaatwasser, magnetron, oven, mokkapot en filterkoffie en een broodrooster.

    Slaaparrangementen

    Slaapkamer 1: Een stijlvolle balkonslaapkamer met een tweepersoonsbed en een kledingkast.
    Slaapkamer 2: Een sfeervolle slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en 2 eenpersoonsbedden.
    Slaapkamer 3: Een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, balkon en 2 eenpersoonsbedden.

    badkamer

    Badkamer 1: De lichte badkamer heeft een douche, toilet en bidet.

    Extra voorzieningen

    • Geïnstalleerde Wi-Fi (tegen betaling) • Extra kindvriendelijk • Droogrek • Haardroger • Afvalverwerking • 2 Parkeerplaatsen (Garage met H: 1.80m, 2.38m en een ruimte voor de garage) • Indoor Activity (Boeken en Spellenbibliotheek)

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi