Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Azzurra 150m From Lake

Riva del Garda, Italië

 

casa-azzurra-150m-from-lakecasa-azzurra-150m-from-lakecasa-azzurra-150m-from-lakecasa-azzurra-150m-from-lakecasa-azzurra-150m-from-lake
Favoriet 
     

    v.a. 824

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Casa Azzurra 150m From Lake in Riva del Garda

    Geniet van de actie in Riva del Garda vanuit dit supercomfortabele en handige vakantieappartement gelegen in de levendige Via Fiume!

    Als u op zoek bent naar een vakantiewoning in Riva waar u kunt genieten van de beste bezienswaardigheden van het resort, dan is dit het perfecte vakantiehuis voor u. Het appartement is gelegen aan de bruisende Via Fiume geflankeerd door restaurants, winkels, gelateria's en terrassen. De oever van het meer en het centrum van het resort liggen op slechts een steenworp afstand van de straat; hier kunt u het kasteel van Rocca bezoeken met Museo Alto Garda, Reptiland, Torre Apponale en meer. Ondertussen kunt u aan de oever van het meer genieten van wandelingen, fietsen of dineren met uitzicht op het meer langs de lungalago.

    Dit appartement met één slaapkamer biedt plaats aan maximaal 4 personen en is perfect gelegen om te genieten van vrijwel alles in het resort aan het meer. Binnen heeft het appartement op de tweede verdieping een open indeling met een gezellige woonkamer compleet met een slaapbank voor twee personen, een flatscreen-tv en een moderne en lichte keukenhoek met eettafel. In de goed uitgeruste keuken vinden de gasten alles wat ze nodig hebben voor een zorgeloos en gezond verblijf met dierbaren.




    Slaaparrangementen

    Slaapkamer 1: Een lichte hoofdslaapkamer met een tweepersoonsbed, kledingkast, een bureau en grote dubbele ramen.
    Extra: Op de slaapbank in de woonkamer kunnen gemakkelijk 2 personen slapen.

    Badkamer

    Badkamer 1: De complete badkamer is voorzien van een bad met douche en toilet.

    Extra voorzieningen

    • Draagbaar Wi-Fi-apparaat (tegen betaling) • Kindvriendelijk • Privéparkeerplaats • 36 externe treden • Centrale verwarming • Auto niet nodig • Haardroger

    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi