Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Scott

Riva del Garda, Italië

 

casa-scottcasa-scottcasa-scottcasa-scottcasa-scott
Favoriet 
     

    v.a. 1.226

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Casa Scott in Riva del Garda

    Stap in de vakantiemodus met dit gloednieuwe zwembadappartement op slechts 5 minuten van Riva del Garda en het prachtige Lake Tenno!

    Dit moderne appartement met twee slaapkamers voor 4 personen, een eigen terras waar u kunt dineren en prachtige gemeenschappelijke voorzieningen zoals een gedeeld zwembad, een tuin en een tennisbaan, belooft totale ontspanning aan het Gardameer. Bovendien, gekroond door de schoonheid en rust van de Dolomieten, biedt het appartement een strategische locatie, precies tussen de beroemde badplaats Riva en de rustige natuur van het Tennomeer.

    Het huis beschikt over een modern en stijlvol interieur, met ruime kamers en meubilair van hoge kwaliteit. De open woonkamer is perfect voor ontspanning of om gasten te vermaken.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto