Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Cozy Apartment In The Heart Of Riva

Riva del Garda, Italië

 

cozy-apartment-in-the-heart-of-rivacozy-apartment-in-the-heart-of-rivacozy-apartment-in-the-heart-of-rivacozy-apartment-in-the-heart-of-rivacozy-apartment-in-the-heart-of-riva
Favoriet 
     

    v.a. 959

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Cozy Apartment In The Heart Of Riva in Riva del Garda

    Het beste van Riva del Garda wacht op u in dit gezellige vakantieappartement met 2 slaapkamers voor maximaal 6 personen!

    Het vakantieappartement heeft een uitstekende ligging in het hart van het historische centrum van Riva del Garda. Vanaf de locatie liggen supermarkten, de oever van het meer en zelfs restaurants op slechts een steenworp afstand.

    Gelegen in het centrum van de badplaats, ligt het vakantieappartement op de tweede verdieping op slechts een steenworp afstand van alle essentiële voorzieningen en de bezienswaardigheden van Riva del Garda.

    Het vakantieappartement is een minimalistisch, licht gevuld toevluchtsoord met huiselijk comfort, moderne voorzieningen en een balkon om een zorgeloze en bevredigende vakantie aan het Gardameer af te ronden. De grote woonkamer van het appartement is de perfecte plek om te ontspannen na een dag de stad te hebben verkend. Het heeft een grote en comfortabele zitbank met een enorme digitale tv met Netflix en Disney voor ontspannen ontspanning met familie en vrienden - inclusief harige.




    Een kleine gang leidt naar de eetruimte van het appartement, waar u een eettafel en een volledig uitgeruste kitchenette vindt, zodat u gemakkelijk allerlei maaltijden kunt bereiden. Deze stijlvolle eetkeuken is onder meer voorzien van een vaatwasser, magnetron, oven, broodrooster en koelkast, waardoor u verzekerd bent van een volledig zorgeloze zelfcateringervaring. Daarnaast is er een aparte eethoek met directe toegang tot een balkon, die voldoende ruimte biedt voor elke eetstemming in deze centraal verwarmde vakantiewoning.

    Slaapplaatsen

    Slaapkamer 1: Een gezellige maar ruime hoofdslaapkamer met een tweepersoonsbed en een royale kledingkast.
    Slaapkamer 2: Een slaapkamer met 2 aparte bedden en een houten vloer.
    Extra: De bank in de woonkamer kan worden omgebouwd tot een tweepersoonsbank, zodat er comfortabel 2 gasten kunnen slapen.

    Badkamer

    Badkamer 1: De grote, goed verlichte en volledig betegelde moderne badkamer is voorzien van een ligbad met handdouche, toilet, bidet en wasmachine.

    Extra informatie

    • Openbare parkeergelegenheid • Kindvriendelijk • Geschikt voor ouderen • Huisdieren toegestaan • Haardroger • 39 externe treden • Gratis Wi-Fi

    Hoewel u geen auto nodig heeft om te genieten van uw verblijf in deze vakantiewoning in Riva del Garda, kunt u parkeren als u met de auto komt. U kunt parkeren bij Parcheggio Terme Romano voor 15 EUR per dag, op slechts 5 minuten lopen van de huuraccommodatie. Als alternatief is er een gratis parkeermogelijkheid bij Parcheggio Ex-Ospedale-Largo Guglielmo Marconi, op 10 minuten lopen.

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella