Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Loft & Jacuzzi

Riva del Garda, Italië

 

loft-jacuzziloft-jacuzziloft-jacuzziloft-jacuzziloft-jacuzzi
Favoriet 
     

    v.a. 1.757

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Loft & Jacuzzi in Riva del Garda

    Geniet van een onverslaanbare locatie met dit jacuzzi-appartement in het hart van Riva del Garda!

    Dit luxe appartement op de derde verdieping ligt midden in het centrum van Riva del Garda en is perfect voor het verkennen van de beroemde stad aan het meer en om te ontspannen aan het Gardameer. Het appartement met 2 slaapkamers voor 6 personen heeft een eigen binnenjacuzzi en het gemak van loopafstand naar het bruisende centrum van Riva.

    Vanuit het vakantieappartement kunt u binnen een paar stappen enkele van de beste bezienswaardigheden en de oever van het meer van Riva del Garda verkennen! Dit is het land van degenen die graag van klimmen tot windsurfen gaan, van kunsttentoonstellingen tot openluchtconcerten, en van kaasproeven tot kelderbezoeken.




    De stijlvolle woonkamer heeft een open indeling met een moderne inrichting, een Smart TV en een binneneethoek voor 6 personen. Deze kamer beschikt ook over een volledig uitgeruste, open keuken met een koffiezetapparaat, magnetron, oven, inductiekookplaat, koelkast met vriesvak en broodrooster. beschikbaar naast andere hulpprogramma's.

    Slaapplaatsen

    Slaapkamer 1: Een hoofdslaapkamer met een tweepersoonsbed, Smart TV, en-suite jacuzzi en kledingkast.
    Slaapkamer 2: Een gezellige slaapkamer met een tweepersoonsbed, Smart TV en kledingkast.
    Woonkamer: De woonkamer is tevens voorzien van een tweepersoonsbed.

    Badkamer

    Badkamer 1: De lichte moderne badkamer is voorzien van een inloopdouchecabine, toilet, wastafel en bidet.

    Extra voorzieningen

    • Gratis Wi-Fi • Binnenactiviteiten • Haardroger • Afvalverwerking • Privéparkeergelegenheid (auto niet nodig) • Lift • Kindvriendelijk • Wasmachine

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas