Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Marina's Green Home

Riva del Garda, Italië

 

marinas-green-homemarinas-green-homemarinas-green-homemarinas-green-homemarinas-green-home
Favoriet 
     

    v.a. 876

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Marina's Green Home in Riva del Garda

    Ontspan op het privéterras of aan de oever van het meer in dit mooie vakantieappartement op slechts een korte wandeling van het Gardameer en het centrum van Riva del Garda!

    Dit mooie vakantieappartement is gelegen in de beroemde badplaats Riva Del Garda en op slechts 10 minuten lopen van het centrum, de oever van het meer en bezienswaardigheden zoals Torre Apponale, Bastione, MAG en Reptiland - Galleria di Scienze Naturali e Centro Erpetologico . Het stadscentrum van Riva is ook perfect om te winkelen en gastronomische avonturen te beleven, evenals een knooppunt van trendy winkels, uitstekende regionale keukens en gelateria's! Veel winkels en restaurants bevinden zich echter vlak naast de deur, waardoor deze vakantiewoning een moeiteloze zelfstandige uitvalsbasis aan het meer is.

    Perfect om te ontspannen in een zalige rust en het beste van Riva del Garda te ontdekken. Dit moderne vakantieappartement voor 4 personen is een dynamisch en flexibel toevluchtsoord geschikt voor alle leeftijdsgroepen.




    De huurwoning bevindt zich op de eerste verdieping en is voorzien van een lift en rolstoeltoegankelijk. Het biedt ook een prachtig privébalkon met een parasol en u kunt buiten dineren. Binnen is het appartement met één slaapkamer uitgerust met comfortabele airconditioning en centrale verwarming, zodat u het hele jaar door in Riva del Garda kunt verblijven. Een koffiezetapparaat, inductiekookplaat, magnetron, oven en broodrooster staan ter beschikking van de gasten.

    Slaapplaatsen

    Slaapkamer 1: Een lichte hoofdslaapkamer met een tweepersoonsbed, toegang tot het terras en een kledingkast.
    Woonkamer: De tweepersoonsslaapbank in de woonkamer is geschikt voor 2 personen.

    Badkamer

    Badkamer 1: De grote badkamer is voorzien van een douche, toilet en bidet.

    extra informatie

    • Gratis Wi-Fi • Eigen parkeerplaats buiten • Geschikt voor ouderen • Auto niet nodig • 2 ligstoelen • Haardroger • Kindvriendelijk • Airconditioning • Centrale verwarming

    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas