Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Residenza Rocca del Lago 3

Riva del Garda, Italië

 

residenza-rocca-del-lago-3residenza-rocca-del-lago-3residenza-rocca-del-lago-3residenza-rocca-del-lago-3residenza-rocca-del-lago-3
Favoriet 
     

    v.a. 893

    • Max. 5 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Residenza Rocca del Lago 3 in Riva del Garda

    Geniet van een moeiteloze vakantie aan het meer vanuit deze superruime en levendige vakantiewoning voor 5 personen in het centrum van Riva del Garda!

    Gelegen op de derde verdieping van een goed onderhouden residentie met lift, is dit vakantieappartement perfect om de beroemde stad aan het meer zonder auto te verkennen en te ontdekken. De huuraccommodatie met 3 slaapkamers biedt gemakkelijk plaats aan maximaal 5 gasten en verwelkomt al uw dierbaren, inclusief harige vrienden.

    Het vakantieappartement biedt een uniek uitzicht op het klassieke landschap van het Gardameer, met voldoende ruimte voor ontspanning in een vrolijke en levendige omgeving. Het is ook uitgerust met was- en strijkfaciliteiten, ideaal voor een langer verblijf aan het Gardameer.




    De woonkamer heeft een open indeling met stijlvolle banken en een flatscreen-tv voor huiselijke ontspanning, een eettafel om zorgeloos binnen te eten en een aparte, volledig uitgeruste keuken voor elke vorm van maaltijdbereiding. In de lichte en grote keuken van het appartement zijn naast andere voorzieningen een vaatwasser, magnetron, oven en broodrooster beschikbaar voor een comfortabel gastgezin met eigen kookgelegenheid.

    Slaaparrangementen

    Slaapkamer 1: Een ruime en volledig ingerichte hoofdslaapkamer met een tweepersoonsbed, stoelen, tafellamp en spiegelkast.
    Slaapkamer 2: Een sfeervolle slaapkamer met twee eenpersoonsbedden met een prachtig uitzicht op het meer en een kledingkast.
    Slaapkamer 3: Een gezellige eenpersoonsslaapkamer met een groot raam voor natuurlijk licht en een kledingkast.

    Badkamer

    Badkamer 1: De lichte badkamer heeft een ligbad met douche, toilet en bidet.

    Extra informatie

    • Gratis Wi-Fi • Kindvriendelijk • Geschikt voor ouderen • Wasmachine • Huisdieren toegestaan • Haardroger • Centrale verwarming • Moka voor koffie • Ontbijttafel in keuken

    Hoewel een auto niet nodig is om Riva del Garda vanuit het vakantieappartement te verkennen, is betaald parkeren beschikbaar op 5 minuten lopen (15 euro/dag) en gratis openbaar parkeren is beschikbaar op 11 minuten lopen (bij parkeerplaats Ex. Hospital ).

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto