Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Residenza Rocca Del Lago 4

Riva del Garda, Italië

 

residenza-rocca-del-lago-4residenza-rocca-del-lago-4residenza-rocca-del-lago-4residenza-rocca-del-lago-4residenza-rocca-del-lago-4
Favoriet 
     

    v.a. 1.061

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Residenza Rocca Del Lago 4 in Riva del Garda

    Dit gloednieuwe vakantieappartement met uitzicht op het meer ligt in het levendige hart van Riva del Garda en is de perfecte uitvalsbasis om het resort te voet te verkennen, maar ook om te genieten van een vakantie met alle leeftijdsgroepen!

    De mooie residentie is gelegen in het voetgangersgebied van Riva del Garda, langs de 'Via Giuseppe Mazzini', tegenover het Garibaldi-plein en het historische La Rocca. Voor de deur vinden de gasten een groot aantal bars, restaurants, supermarkten en levensmiddelenwinkels als aanvulling op hun zelfstandige verblijf.

    Dit kind- en ouderenvriendelijke vakantieappartement ligt in het voetgangersgebied van Riva del Garda, waar alles, inclusief de beste attracties en resortvoorzieningen, op slechts een steenworp afstand ligt. Het appartement met 3 slaapkamers biedt gemakkelijk plaats aan maximaal 6 personen en biedt alles wat u nodig heeft voor een gezellig, comfortabel en zorgeloos verblijf. Er is een volledig ingerichte woonkamer met een grote bank en een flatscreen-tv waar u kunt ontspannen en entertainen. De keuken van het appartement is ook volledig uitgerust met alle moderne keukenbenodigdheden, zoals een vaatwasser, magnetron, oven en koelkast met vriesvak, voor een moeiteloos zelfbedieningsverblijf.




    Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping van een residentie met lift.
    Voor uw gemak zijn er gratis WiFi, een haardroger en een wasmachine beschikbaar.

    Slaaparrangementen

    Slaapkamer 1: Een moderne, lichte slaapkamer met een tweepersoonsbed, een groot raam, bedlampjes en een kledingkast.
    Slaapkamer 2: Een levendige slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, 2 grote ramen, 2 eenpersoonsbedden en een kledingkast.
    Slaapkamer 3: Een luchtige slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden, een groot glazen raam en een kledingkast.

    Badkamer

    Badkamer 1: Een lichte complete badkamer met inloopdouche, toilet, wastafel en bidet.
    Badkamer 2: Een lichte badkamer met douche, wastafel en toilet.

    Extra informatie

    • Gratis Wi-Fi • Kindvriendelijk • Huisdieren toegestaan • 36 buitentrappen • Centrale verwarming • Auto niet nodig • Haardroger • Flatscreen TV • Geschikt voor ouderen • Openbare parkeergelegenheid • Grotere groepen die op één locatie willen verblijven, kunnen boeken onze charmante appartementen (ID 3821 en 3046) in dezelfde residentie.

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi