Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Riva Lago e Spiaggia Apartment

Riva del Garda, Italië

 

riva-lago-e-spiaggia-apartmentriva-lago-e-spiaggia-apartmentriva-lago-e-spiaggia-apartmentriva-lago-e-spiaggia-apartmentriva-lago-e-spiaggia-apartment
Favoriet 
     

    v.a. 901

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Riva Lago e Spiaggia Apartment in Riva del Garda

    Geniet van het uitzicht op de bergen en een verfrissende duik in het meer, vanuit dit balkonappartement voor 4 personen met airconditioning!

    Met zijn idyllische ligging aan het meer in Riva, biedt dit appartement met 2 slaapkamers een tijdloze omgeving voor aangename vakanties aan het meer. De prachtige ligging aan het meer beschikt over een fiets- en voetgangerspad dat Riva del Garda met Torbole verbindt.

    Er is ook een privéparkeerplaats aanwezig en de gasten hebben toegang tot een opslagkelder voor fietsen en sportartikelen. De serene ligging aan het meer leidt in een mum van tijd naar een groot aantal lokale bars, eetgelegenheden, supermarkten, een zeil- en watersportcentrum en busverbindingen (2-5 minuten lopen).




    Binnen is het appartement op de 1e verdieping ideaal voor groepen en gezinnen van 4 personen. Een functionele woonruimte met airconditioning beschikt over een comfortabele bank met aan de muur gemonteerde flatscreen-tv, een eethoek voor 4 personen en toegang tot een schilderachtig privébalkon. In de aangrenzende kitchenette kunnen gasten samen genieten van een kopje koffie of een ontspannen huisgemaakte maaltijd.
    De rustgevende tweepersoonsslaapkamer wordt vergezeld door een gezellige logeerkamer met 2 eenpersoonsbedden. Een retro-ingerichte doucheruimte completeert de indeling van dit tijdloze vakantieappartement.
    Grotere groepen die op één plek willen verblijven, kunnen nog twee soortgelijke appartementen in hetzelfde gebouw huren (ID 3820 - ID 3907).

    Slaaparrangementen

    Master Bedroom: Een rustige tweepersoonsslaapkamer met kledingkast
    Slaapkamer 2: Een logeerkamer met 2 eenpersoonsbedden

    Badkamer

    Badkamer 1: Een achteraf ingerichte suite met douchecabine, wastafel, toilet en bidet

    Extra informatie

    • Airconditioning • Centrale verwarming • Gratis Wi-Fi-toegang • Flatscreen TV • Haardroger • Droogrek • Eigen balkon • Eetset voor 4 personen in de open lucht • 18 buitentrappen (lift aanwezig) • Kelder met opslagruimte voor fietsen, surfplanken en sportuitrusting • Eigen parkeerplaats • Gemeenschappelijke tuin aan het meer (met toegang tot een kiezelstrand, een fiets- en voetpad)

    Buiten kunnen gasten genieten van het eigen balkon met uitzicht op de bergen, dat is ingericht met een eethoek in de open lucht.
    Het appartement op de 1e verdieping bevindt zich in een residentie van 5 verdiepingen, gelegen op een idyllisch terrein aan het meer. De gemeenschappelijke tuin biedt toegang tot een fiets- en voetpad, een kiezelstrand en een drijvend zonnedek.

    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas