Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Tenuta Di Litiano With Pool

Roccastrada, Italië

 

tenuta-di-litiano-with-pooltenuta-di-litiano-with-pooltenuta-di-litiano-with-pooltenuta-di-litiano-with-pooltenuta-di-litiano-with-pool
Favoriet 
     

    v.a. 1.642

    • Max. 16 personen
    • 8 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Tenuta Di Litiano With Pool in Roccastrada

    Neem een pauze van de gebruikelijke levensstijl en breng een paar dagen door in dit geweldige vakantieverblijf met een groot buitengedeelte om te ontspannen en tot rust te komen.

    De charmante accommodatie ligt op het platteland van Roccastrada in Toscane, omringd door olijfgaarden, groene heuvels en valleien. Het gebied biedt een tijdloze sfeer met zijn middeleeuwse kerk en adembenemende uitzichten op de heuvelstadjes van Maremma. Nabijgelegen attracties zijn onder andere het wijn- en wijnmuseum, Montemassi, Roccatederighi, de zee en de Terme di Petriolo.

    Het landgoed, waar de accommodatie zich bevindt, is omgeven door kilometers en kilometers groen waar lokale producten worden verbouwd. Gasten hebben toegang tot een grote privétuin met voldoende tuinmeubilair om te dineren en te loungen. Er is ook een barbecue waar gasten hun favoriete snacks kunnen bereiden

    De villa is verdeeld over twee niveaus, met in totaal 8 slaapkamers, 6 badkamers en 2 kitchenettes. De ruime gemeenschappelijke ruimte op de eerste verdieping omvat een grote keuken en eetruimte waar gasten van zelfgemaakte maaltijden kunnen genieten. Voorzieningen zoals een koffiezetapparaat, vaatwasser, oven en flatscreen-tv zijn aanwezig in de woning.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto