Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Elena Apartment - Family Friendly

Salò, Italië

 

elena-apartment-family-friendlyelena-apartment-family-friendlyelena-apartment-family-friendlyelena-apartment-family-friendlyelena-apartment-family-friendly
Favoriet 
     

    v.a. 843

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Elena Apartment - Family Friendly in Salo

    Een elegant balkonappartement voor 4 personen op slechts 500 meter van het historische centrum van Salò en de prachtige oevers van het Gardameer!

    Het vakantieappartement ligt op slechts een steenworp afstand van de oever van het prachtige en elegante stadje Salò, gelegen aan de westelijke oever van het Gardameer, in het Alto Garda Park. Salò is een fascinerende stad waar cultuur, natuur, moderniteit, traditie, geschiedenis en amusement, sport en ontspanning, benijdenswaardige winkels en aangename wandelingen te vinden zijn.

    Het appartement op de eerste verdieping is volledig gemeubileerd met een warme en uitnodigende woonkamer, 2 comfortabele banken, een platte tv, een eethoek, een volledige keuken eetkamer, 2 tweepersoons slaapkamers en 2 badkamers. Voorzieningen zijn onder andere een koelkast, oven, broodrooster, gratis Wi-Fi en een wasmachine.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas