Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Laetitia Historic Center Fantastic view L

Salò, Italië

 

laetitia-historic-center-fantastic-view-llaetitia-historic-center-fantastic-view-llaetitia-historic-center-fantastic-view-llaetitia-historic-center-fantastic-view-llaetitia-historic-center-fantastic-view-l
Favoriet 
     

    v.a. 940

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Laetitia Historic Center Fantastic view L in Salo

    Het vakantieappartement bevindt zich in de steeg parallel aan het historische centrum van Salò, slechts 100 meter van de promenade van het elegante stadje. Salò ligt aan de westelijke oever van het Gardameer, binnen het Alto Garda Park. Nabijgelegen attracties zijn onder andere het beroemde ""Vittoriale degli Italiani"" en het MUSA-museum.



    Het ruime appartement met 2 slaapkamers op de 3e verdieping van een historisch gebouw is elegant ingericht met een grote eethoek en kitchenette. Het huis is uitgerust met een vaatwasser, magnetron, oven, broodrooster, koelkast met vriesvak en koffiezetapparaat. De volledige badkamer beschikt over een douche, WC en bidet.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas