Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Laura - center Salò - child friendly

Salò, Italië

 

laura-center-salo-child-friendlylaura-center-salo-child-friendlylaura-center-salo-child-friendlylaura-center-salo-child-friendlylaura-center-salo-child-friendly
Favoriet 
     

    v.a. 1.137

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Laura - center Salò - child friendly in Salo

    Ervaar het beste van Salò vanuit dit prachtige appartement met 2 slaapkamers op de tweede verdieping.

    Hoewel het appartement zich in een gerestaureerd oud gebouw bevindt, is het voorzien van moderne voorzieningen. Zo genieten gasten van alle comfort van een modern huis terwijl ze de oude Italiaanse architectuur van het meerstadje ervaren.

    Het huis ligt in het historische centrum van Salò, op slechts een steenworp afstand van het meer. Gasten kunnen zelfs vanuit het raam van de woonkamer de centrale straat van Salò inkijken. Deze straat leidt naar het centrale plein waar boten aangemeerd liggen. Op de begane grond van het gebouw bevindt zich een brouwerij. Alle benodigde voorzieningen, zoals restaurants, winkels en supermarkten, liggen op loopafstand.

    - Het appartement bevindt zich in een gerestaureerd oud gebouw met moderne voorzieningen.
    - De woonkamer heeft een open indeling, een tweepersoons slaapbank, een tv en een keuken-eetkamer met een koffiezetapparaat, vaatwasser, oven, broodrooster, kookplaat, koelkast met vriezer en waterkoker.
    - Het appartement is volledig voorzien van airconditioning.
    - Slaapkamer 1 heeft een tweepersoonsbed en een kledingkast.
    - Slaapkamer 2 heeft stapelbedden en een kledingkast voor 2.
    - De badkamer heeft een bad met een douche, een bidet en een wc.


    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi