Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Perla del lago near the Beach

Salò, Italië

 

perla-del-lago-near-the-beachperla-del-lago-near-the-beachperla-del-lago-near-the-beachperla-del-lago-near-the-beachperla-del-lago-near-the-beach
Favoriet 
     

    v.a. 646

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Perla del lago near the Beach in Salo

    Dit stijlvolle appartement op de begane grond ligt op slechts 500 meter van de oever van Gardone Riviera in het kleine gehucht Barbarano. Gasten hebben gemakkelijke toegang tot het Gardameer en kunnen in slechts 7 minuten naar Porto Barbarano lopen om veerboten te nemen die de parels van het meer verkennen. Het huis bevindt zich ook op 100 meter van het sportcentrum ""Rimbalzello"" waar gasten een prachtig strand, zwembad, kiosk, restaurant, tennis en voetbalvelden kunnen vinden. Het centrum en de boulevard van Salò liggen op 15 minuten lopen, waar charmante straten, boetieks, supermarkten en een wekelijkse markt op zaterdagochtend te vinden zijn. Het gebied is ideaal voor het bezoeken van plaatsen zoals Gardone Riviera, Gargnano en Toscolano Maderno. De dichtstbijzijnde luchthavens zijn Verona Villafranca en Milaan Bergamo.



    De ingang van het appartement is via een schaduwrijk privéterras met een bank, die leidt naar de open woonruimte met een hedendaags decor en een moderne ingerichte keuken voorzien van alle benodigde apparatuur. Er is een aparte slaapkamer met een tweepersoonsbed en een flatscreen-tv, evenals een badkamer met een douche, wastafel, bidet en WC. De bank in de woonkamer kan worden omgevormd tot een tweepersoonsbed voor extra slaapruimte.


    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas