Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Residenza Faust-Historical Center Salò

Salò, Italië

 

residenza-faust-historical-center-saloresidenza-faust-historical-center-saloresidenza-faust-historical-center-saloresidenza-faust-historical-center-saloresidenza-faust-historical-center-salo
Favoriet 
     

    v.a. 870

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Residenza Faust-Historical Center Salò in Salo

    Ontsnap aan de dagelijkse sleur met de schoonheid van het Gardameer met dit charmante appartement met twee slaapkamers voor 4!

    Dit onlangs ingerichte appartement ligt vlak bij het historische centrum van Salò en biedt plaats aan maximaal 4 gasten voor een comfortabele vakantie met gezinnen en huisdieren. Dit vakantieappartement biedt een fantastische uitvalsbasis voor verkenning, waar op 2 minuten loopafstand het onlangs geopende "MuSa - Museo di Salò" een verrijkende culturele ervaring belooft. Op 4 minuten loopafstand vindt u een door de Renaissance geïnspireerde kathedraal van Salò, ideaal voor het ontdekken van architectonische wonderen.

    Het appartement op de derde verdieping beschikt over een woonkamer met heldere, elegante interieurs en moderne meubels. Er is een tweepersoons slaapkamer en een studio met een slaapbank met een uittrekbaar eenpersoonsbed. De goed uitgeruste open keuken is voorzien van een inductiekookplaat, vaatwasser, Nespresso machine, koelkast en vriezer. Het appartement biedt ook een wasmachine en airconditioning voor een zorgeloze vakantie.


    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi