Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Besana at 100m from lake

Salò, Italië

 

villa-besana-at-100m-from-lakevilla-besana-at-100m-from-lakevilla-besana-at-100m-from-lakevilla-besana-at-100m-from-lakevilla-besana-at-100m-from-lake
Favoriet 
     

    v.a. 1.542

    • Max. 6 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa Besana at 100m from lake in Salo

    Deze charmante villa in Salo is het perfecte vakantieverblijf en biedt een serene ontsnapping op slechts een steenworp afstand van het prachtige meer en op korte loopafstand van het strand.

    De villa ligt in een half omheinde privétuin en biedt een rustige en veilige omgeving, ideaal om te ontspannen en te genieten van de schoonheid van de omliggende natuur. Met het gemak van een overdekte parkeerplaats en extra gratis openbare parkeergelegenheid in de buurt, heeft u alles wat u nodig heeft voor een zorgeloos verblijf. Of u nu wilt ontspannen aan het water of de omgeving wilt verkennen, deze villa biedt een onverslaanbare locatie voor een onvergetelijke vakantie.

    De woning is verdeeld over twee verdiepingen verbonden door een elegante trap en bestaat uit: op de begane grond een grote woonkamer met sofa, eetkamer en grote leefkeuken; op de eerste verdieping 2 tweepersoonskamers met groot terras, 1 eenpersoonskamer, 1 badkamer en 1 eenpersoonskamer met balkon en en suite badkamer.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella