Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Gli Archi Trilo 5 Vista Mare

Salve, Italië

 

gli-archi-trilo-5-vista-maregli-archi-trilo-5-vista-maregli-archi-trilo-5-vista-maregli-archi-trilo-5-vista-maregli-archi-trilo-5-vista-mare
Favoriet 
     

    v.a. 848

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Gli Archi Trilo 5 Vista Mare in Salve

    De nabijheid van de zee en de prachtige stukken goudkleurig zand en de dreigende aanwezigheid van een rijk natuurlijk erfgoed zorgen ervoor dat u uw dagen in absolute ontspanning aan zee kunt doorbrengen, genietend van uw favoriete drankje of wandelend langs de prachtige paden van de Middellandse Zee scrubben bij zonsondergang.

    Aan het eind van de dag wordt de terugkeer naar uw driekamerappartement nog aangenamer gemaakt door de talrijke diensten op maat voor u.

    Het appartement is groot en smaakvol ingericht, voorzien van alle comfort en gemakken die je nodig hebt. Het omvat een moderne woonkamer met een kitchenette, een ruime en functionele badkamer en comfortabele slaapkamers. Diensten zoals individuele airconditioning, WiFi, een grote douchecabine en een kledingkast zijn ook voorzien.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella