Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

La Corte Bilo 16

Salve, Italië

 

la-corte-bilo-16la-corte-bilo-16la-corte-bilo-16la-corte-bilo-16la-corte-bilo-16
Favoriet 
     

    v.a. 729

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    La Corte Bilo 16 in Salve

    Ervaar de charme van de adembenemende kust van Salento, zonnebaad en breng uw welzijn weer in evenwicht. Gelegen op een idyllische locatie op 8 minuten lopen van de zee, is dit prachtig ontworpen boetiekcomplex de perfecte keuze voor een vakantie met familie of vrienden. Het charmante kustplaatsje Torre Pali is de ideale uitvalsbasis om de prachtige kust van Salento te verkennen. De dichtstbijzijnde luchthaven bij Torre Pali is Salento Airport (BDS), op ongeveer 1 uur en 30 minuten rijden met de auto.



    De elegante interieurs zijn ontworpen om de Apulische traditie te weerspiegelen, met zichtbare gebogen stenen plafonds en een neutraal kleurenpalet. Een comfortabele woonkamer is ingericht met een bank en de goed uitgeruste keuken is uitgerust met een inductiekookplaat, oven, koffiezetapparaat, koel-vriescombinatie, eettafel voor vier personen en een flatscreen-tv. De eerste slaapkamer is ingericht met een tweepersoonsbed en er is een loft-slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een kledingkast. De moderne badkamer is uitgerust met een douche in het bad, bidet, wastafel en toilet.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas