Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

La Corte Bilo 21

Salve, Italië

 

la-corte-bilo-21la-corte-bilo-21la-corte-bilo-21la-corte-bilo-21la-corte-bilo-21
Favoriet 
     

    v.a. 603

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    La Corte Bilo 21 in Salve

    Ervaar de charme van de adembenemende kust van Salento, zonnebaad en breng uw welzijn opnieuw in evenwicht. Gelegen op een idyllische locatie op 8 minuten lopen van de zee, is dit prachtig ontworpen boetiekcomplex de perfecte keuze voor een vakantie met familie of vrienden.



    De elegante interieurs zijn ontworpen om de Apulische traditie te weerspiegelen, met zichtbare gebogen stenen plafonds en een neutraal kleurenpalet. Een comfortabele woonkamer is ingericht met een bank en de goed uitgeruste keuken is uitgerust met een inductiekookplaat, oven, koffiezetapparaat, koel-vriescombinatie, eettafel voor vier personen en een flatscreen-tv.


    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas