Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

La Corte Bilo 3

Salve, Italië

 

la-corte-bilo-3la-corte-bilo-3la-corte-bilo-3la-corte-bilo-3la-corte-bilo-3
Favoriet 
     

    v.a. 603

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    La Corte Bilo 3 in Salve

    Ervaar de charme van de adembenemende kust van Salento in het kustdorp Torre Pali. De accommodatie ligt op slechts 8 minuten lopen van de zee, waardoor het de perfecte keuze is voor een vakantie met familie of vrienden.



    De elegante interieurs weerspiegelen de Apulische traditie met zichtbare gebogen stenen plafonds en een neutraal kleurenpalet. Elk appartement biedt comfortabel plaats aan vier gasten en beschikt over een goed uitgeruste keuken, comfortabele woonkamer en moderne badkamervoorzieningen.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome