Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Serafina Beach House

San Bartolomeo al Mare, Italië

 

serafina-beach-houseserafina-beach-houseserafina-beach-houseserafina-beach-houseserafina-beach-house
Favoriet 
     

    v.a. 898

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Serafina Beach House in San Bartolomeo al Mare

    Op slechts 1 minuut lopen van de zee en de beroemde strandpromenade van San Bartolomeo, vormt dit moderne appartement voor 4 personen de ideale vakantiebasis in elk seizoen. Het vliegveld van Genua ligt op 1 uur en 15 minuten afstand.



    Op de begane grond is het appartement zeer licht dankzij 2 grote Franse ramen die uitkomen op een charmante privé terrastuin. De binnenplaats voelt als een verlengstuk van de woonkamer met buitenfauteuils waar gasten kunnen ontspannen en een buitentafel met stoelen voor dineren in de open lucht. Het woongedeelte heeft een moderne sofa, flatscreen tv en een andere eettafel met plaats voor 4 personen. De open keuken is goed uitgerust met een inductiekookplaat, oven, magnetron, koel/vriescombinatie en koffiezetapparaat.
    Slapen:
    Slaapkamer: Slaapkamer met stapelbed
    Extra: De sofa in de woonkamer kan worden omgevormd tot een comfortabel tweepersoonsbed.
    Badkamer:
    De ruime badkamer is uitgerust met een glazen douche, wastafel, bidet en WC.
    Extra voorzieningen zijn onder andere Smart TV, föhn, wasmachine, openbare parkeergelegenheid, kindvriendelijk, en huisdieren mogelijk.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi