Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Dioscuri Bay Palace

San Leone, Italië

 

dioscuri-bay-palace
Favoriet 
 

v.a. 458

  • Beoordeeld met een 6.7
  • 4 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Dioscuri Bay Palace in San Leone

Ontdek het Dioscuri Bay Palace, een parel aan de kust van San Leone, waar de zeebries en het geruis van de golven je verwelkomen. Dit hotel biedt een ongeëvenaarde locatie direct aan zee, compleet met een sprankelend zwembad en gemakkelijke toegang tot het nabijgelegen zandstrand. Hier vind je de perfecte mix van ontspanning en avontuur voor jouw volgende vakantie.
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 10-10-2024 voor een 8-daagse vakantie 458,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

Blu Sant Elmo Beach

..

Castiadas

Alcantara Resort

Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

Gaggi

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino