Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Residenze Gallura Trilo 6

San Teodoro, Italië

 

residenze-gallura-trilo-6residenze-gallura-trilo-6residenze-gallura-trilo-6residenze-gallura-trilo-6residenze-gallura-trilo-6
Favoriet 
     

    v.a. 718

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Residenze Gallura Trilo 6 in San Teodoro

    De residentie ligt in het levendige centrum van San Teodoro, bekend om zijn overvloedige diensten en entertainment.

    Slechts een korte wandeling (ongeveer 500 meter) brengt u naar het charmante centrale plein, en het prachtige witte zandstrand van La Cinta ligt op 2 km afstand, bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer tijdens het zomerseizoen. De oostkust beschikt over adembenemende stranden, archeologische vindplaatsen en enkele van de mooiste natuurpaden van Sardinië. De haven en de luchthaven van Olbia liggen op ongeveer 30 km afstand.

    De appartementen zijn eenvoudig en functioneel ingericht en kunnen zich op de begane grond bevinden met een uitgeruste tuin of op de eerste verdieping met een uitgerust balkon. Ze bestaan uit een woonkamer met kitchenette, dubbele slaapbank, tweepersoonsslaapkamer, slaapkamer met stapelbed en badkamer.


    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas