Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Letizia few min from sea

Sanremo, Italië

 

casa-letizia-few-min-from-seacasa-letizia-few-min-from-seacasa-letizia-few-min-from-seacasa-letizia-few-min-from-seacasa-letizia-few-min-from-sea
Favoriet 
     

    v.a. 640

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Casa Letizia few min from sea in Sanremo

    Geniet van de perfecte zomervakantie en de stranden van Sanremo vanuit dit appartement met twee slaapkamers voor 4 personen!

    Het appartement ligt op een rustige locatie, met verschillende stranden en lido's op minder dan 10 minuten lopen van de locatie. Op loopafstand zijn ook restaurants, winkels, een supermarkt en een tennisbaan.

    Dit appartement op de derde verdieping ligt op loopafstand van de kust en de stranden en is perfect om op uw gemak een pauze te nemen. Binnen is het kindvriendelijke appartement ingericht met alles wat u nodig heeft om te genieten van een aangename vakantie met uw dierbaren. Een mokka-koffiezetapparaat, kookplaat, broodrooster, koelkast en elektrische oven staan ter beschikking van de gasten.

    Slapen
    Slaapkamer 1: Een lichte en luchtige slaapkamer met een tweepersoonsbed en kledingkast.
    Slaapkamer 2: Een gezellige slaapkamer met een tweepersoonsbed.

    Badkamer
    Badkamer 1: De badkamer is apart en voorzien van een douche, toilet en wasmachine.

    Extra
    • Openbare parkeerplaats • Geschikt voor kinderen • Wasmachine • Afvalverwerking • Huisdieren niet toegestaan

    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino