Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Rivolte

Sanremo, Italië

 

casa-rivoltecasa-rivoltecasa-rivoltecasa-rivoltecasa-rivolte
Favoriet 
     

    v.a. 784

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Casa Rivolte in Sanremo

    Breng een heerlijke vakantie door in dit vredige toevluchtsoord aan de oevers van de Italiaanse Rivièra in Sanremo.

    Dit heerlijke toevluchtsoord ligt in de levendige steegjes van Sanremo en is perfect voor gezinnen en stellen. Een appartement met één slaapkamer op de eerste verdieping biedt comfortabel plaats aan maximaal 4 gasten en biedt een toplocatie in de buurt van het historische centrum. Het appartement beschikt over moderne meubels en opvallende gewelfde plafonds, wat een gezellige en uitnodigende sfeer creëert.

    Het appartement ligt in de buurt van het centrum van de stad en wordt omringd door vele historische bezienswaardigheden zoals La Pigna di Sanremo, Fontana Artistica Monumentale dei Giardini Regina Elena, Anfiteatro San Costanzo, Porticato Della Pigna, Museo Civico di Sanremo en vele anderen op een steenworp afstand. Een scala aan lokale restaurants, bars en cafés omringen het appartement, waar u het lokale eten kunt ontdekken en kunt genieten van de ambiance. De supermarkten liggen op 5 minuten loopafstand.

    Stap binnen in een warme, gastvrije woonkamer met een eettafel, gezellige banken en een flatscreen-tv. Deze ruimte gaat naadloos over in een open keuken met een kookplaat, een inductiekookplaat, een koffiezetapparaat, een oven en een koelkast met vriezer, met alle benodigdheden voor een comfortabel en aangenaam verblijf.
    Slapen

    Slaapkamer 1: Een kamer met een artistiek tweepersoonsbed met een boekenplank, een kledingkast en een spiegel.
    Extra: Een tweepersoonsbank in de woonkamer kan worden omgebouwd tot een bed voor 2.

    Badkamer
    Badkamer 1: Een badkamer met een douche, bidet, toilet en spiegelwastafel.

    Extra
    • Gratis wifi • Openbare parkeerplaats (auto niet nodig) • Huisdieren toegestaan op aanvraag • Elektrische radiatoren • Wasmachine • Haardroger • Droogrek • Kindvriendelijk

    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi