Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Matteo's Flat

Sanremo, Italië

 

matteos-flatmatteos-flatmatteos-flatmatteos-flatmatteos-flat
Favoriet 
     

    v.a. 611

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Matteo's Flat in Sanremo

    Geniet van een heerlijke vakantie weg van de drukte in dit rustige vakantieoord op slechts een paar minuten van de zee.

    Het appartement ligt aan de Ligurische kust, in het rustige deel van de stad, dicht bij Porto Sole, de prachtige tuinen van Villa Ormond en de kust. Dit appartement met één slaapkamer voor 4 personen bevindt zich op de tweede verdieping van de kelder en is handig dicht bij de lift.

    Dit appartement in de kelder heeft een toplocatie op slechts 12 minuten lopen van de kust, waardoor het ideaal is voor degenen die zichzelf willen onderdompelen in de Ligurische wateren. Porto Vecchio, een populaire toeristische bestemming die bekend staat om zijn prachtige uitzicht op zee en de bergen, ligt op 5 minuten rijden. Voor uit eten gaan zijn er talloze restaurants en bars aan het strand bereikbaar binnen 10 minuten rijden. Als u liever zelf kookt, is Conad Supermarket gunstig gelegen op slechts 12 minuten lopen, met andere supermarkten binnen 10 minuten rijden.

    Bij binnenkomst in het appartement vindt u een ruime woonkamer met een tweepersoons slaapbank, een flatscreen-tv en een eettafelset. De keuken heeft een aparte eethoek en is uitgerust met een inductiekookplaat, een waterkoker, een magnetron, een koffiezetapparaat en een koelkast voor moeiteloze zelfcatering voor gezinnen met kinderen.

    Slapen
    Slaapkamer: De slaapkamer is ingericht met een tweepersoonsbed, een ladekast met een spiegel en een kledingkast
    Extra: De woonkamer heeft een tweepersoons slaapbank.

    Badkamer
    De badkamer is uitgerust met een douche, een bidet, een toilet en een wastafel met een spiegel

    Extra

    • Gratis wifi • Openbare parkeergelegenheid (gratis en betaald) - Auto aanbevolen • Wasmachine • Huisdieren toegestaan op aanvraag • Kindvriendelijk • Secundaire weg • Lift Lift • Droogrek • Haardroger • 36 treden (extern)

    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella