Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Palms Villa - Sea View

Sanremo, Italië

 

palms-villa-sea-viewpalms-villa-sea-viewpalms-villa-sea-viewpalms-villa-sea-viewpalms-villa-sea-view
Favoriet 
     

    v.a. 933

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Palms Villa - Sea View in Sanremo

    Dit charmante appartement ligt in de heuvels ten westen van Sanremo en biedt een prachtig uitzicht op zee. Het is een geweldige uitvalsbasis voor een vakantie aan de Riviera dei Fiori.

    Het appartement ligt in een rustig gebied ten westen van Sanremo, op slechts 15 minuten rijden van de pittoreske oude stad - La Pigna, met zijn charmante geplaveide straten en uitstekende familierestaurants. Sanremo staat bekend om het jaarlijkse Sanremo Music Festival dat eind februari of begin maart wordt gehouden. Er is ook de Sanremo Car Rally, de Rallye Sanremo, die in oktober plaatsvindt.

    De overdekte markt van de oude stad is een must (elke dag behalve zondag). Hier kunt u de beste lokale olijfolie, kazen, wijnen, groenten en fruit kopen.

    Dit appartement op de begane grond biedt slaapplaats aan 6 personen en ligt in een rustige straat, maar niet te ver van de drukte van de kust en Sanremo. De woonkamer heeft een comfortabele bank, een traditionele, beschilderde ladekast en dressoir, een flatscreen-tv en een eettafel. Openslaande deuren leiden direct naar het terras, dat uitkijkt over de Ligurische kust en de glinsterende zee. Hier kunnen gasten ontspannen en buiten dineren, genietend van "la dolce vita". De keuken is goed uitgerust met een kookplaat, oven, magnetron en koelkast/vriezer.

    Slaapgelegenheden
    Slaapkamer 1: Een aantrekkelijke slaapkamer, met uitzicht op zee, met een tweepersoonsbed en een grote kledingkast.
    Slaapkamer 2: De tweede slaapkamer heeft een comfortabel tweepersoonsbed.
    Extra: De bank in de woonkamer kan worden omgebouwd tot een tweepersoonsbed.

    Badkamer
    De 2 ruime badkamers hebben een douche, wastafel, bidet en toilet.

    Top vakantiehuizen in Italië

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi