Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Spazioso App.To Mare E Sport

Sanremo, Italië

 

spazioso-appto-mare-e-sportspazioso-appto-mare-e-sportspazioso-appto-mare-e-sportspazioso-appto-mare-e-sportspazioso-appto-mare-e-sport
Favoriet 
     

    v.a. 777

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Spazioso App.To Mare E Sport in Sanremo

    Welkom in dit charmante appartement in Sanremo, Italië, perfect voor maximaal vier gasten, met twee ruime slaapkamers en één badkamer.

    Het appartement ligt in het hart van deze levendige kuststad, bekend om zijn prachtige uitzichten over de Middellandse Zee en het beroemde jaarlijkse muziekfestival. Het beschikt over een privétuin en een uitnodigende eethoek in de buitenlucht, ideaal om buiten te eten in een rustige omgeving. Met zijn ruime leefruimte en serene omgeving biedt dit appartement het perfecte toevluchtsoord voor gezinnen of stellen die op zoek zijn naar een ontspannend uitje in Sanremo.

    Dit heerlijke appartement is ontworpen om comfortabel plaats te bieden aan maximaal vier personen, met twee goed ingerichte slaapkamers. De eerste slaapkamer heeft een gezellig tweepersoonsbed, wat zorgt voor een rustgevende retraite, terwijl de tweede slaapkamer is uitgerust met twee eenpersoonsbedden, ideaal voor kinderen of vrienden die de ruimte delen.

    Het appartement beschikt over een moderne badkamer met een bad, wat een ontspannende ruimte biedt om te ontspannen na een dag Sanremo te hebben verkend.

    De woonkamer wordt aangevuld met een flatscreen-tv, perfect voor entertainment en ontspanning. De keuken is volledig uitgerust met alle benodigde apparatuur om heerlijke maaltijden te bereiden, waaronder een fornuis, oven, koelkast en magnetron, samen met keukengerei en kookgerei om aan al uw culinaire behoeften te voldoen.

    Voor extra gemak biedt het appartement wasfaciliteiten, zodat u licht kunt inpakken en zonder gedoe van langere verblijven kunt genieten. Stap naar buiten naar de uitnodigende eethoek in de buitenlucht, waar u buiten kunt genieten van maaltijden terwijl u geniet van de rust van de privétuin.

    Met zijn doordachte voorzieningen en comfortabele indeling biedt dit appartement een perfecte mix van gemak en ontspanning voor uw verblijf in Sanremo.

    Top vakantiehuizen in Italië

    Alcantara Resort

    Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

    Gaggi

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto