Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sea View Terrace In Santa Margherita

Santa Margherita Ligure, Italië

 

sea-view-terrace-in-santa-margheritasea-view-terrace-in-santa-margheritasea-view-terrace-in-santa-margheritasea-view-terrace-in-santa-margheritasea-view-terrace-in-santa-margherita
Favoriet 
     

    v.a. 3.701

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Sea View Terrace In Santa Margherita in Santa Margherita Ligure

    Verdwaal in de magie van de Italiaanse Rivièra tussen de ruige kliffen, azuurblauwe wateren en pittoreske dorpjes aan zee. Rustig gelegen op een zonnige heuvel met uitzicht op het mooie stadje Santa Margherita en de Middellandse Zee daarachter, biedt dit prachtig gepresenteerde vakantiehuis comfortabel slaapplaats aan zes gasten.

    Gelegen op de eerste verdieping van een historisch gebouw aan de rand van de stad, ligt deze stijlvolle ontsnapping op minder dan 10 minuten lopen van twee lokale stranden en op 4 minuten lopen van het dichtstbijzijnde restaurant.

    Het pand is slim ontworpen met aanpasbare woonruimtes, waaronder een ongelooflijke loggia die een uitbreiding vormt van de interne leefruimte. Toegankelijk via glazen schuifdeuren, is dit gebied ingericht met een grote bank en een tafel - de perfecte plek om half buiten te dineren, terwijl u de zonsondergang over de baai bekijkt.

    Binnen is de woonkamer ingericht met een eettafel, een ruime L-vormige bank en een aan de muur gemonteerde, smart flatscreen-tv. Dit gebied leidt naar een kleine keuken die is uitgerust met; een inductiekookplaat, een oven, een magnetron, een vaatwasser en een koel-/vriescombinatie.

    Slaapgelegenheid

    Slaapkamer 1: De en-suite hoofdslaapkamer is ingericht met een tweepersoonsbed, inbouwkasten, een flatscreen-tv en biedt uitzicht op zee
    Slaapkamers 2 en 3: De tweede en derde slaapkamer zijn elk ingericht met twee eenpersoonsbedden.

    Badkamers

    Badkamers 1 en 2: Beide moderne badkamers zijn uitgerust met inloopdouches, een bidet, een wastafel en een toilet

    Extra

    • Uitzicht op zee • Terras • Buiten dineren • Wi-Fi • Airconditioning • Wasmachine • Auto niet nodig • Kindvriendelijk • Roken is verboden


    Top vakantiehuizen in Italië

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    President Sea Palace

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

    Lido di Noto

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella