Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Leuca 1

Santa Maria di Leuca, Italië

 

leuca-1leuca-1leuca-1leuca-1leuca-1
Favoriet 
     

    v.a. 505

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Leuca 1 in Santa Maria di Leuca

    Dit appartement ligt in Santa Maria di Leuca in de regio Puglia en beschikt over een terras en uitzicht op de stad. Dit appartement ligt op 500 m van het strand Marina di Leuca en op 31 km van de grot Zinzulusa. De accommodatie ligt op 42 km van het regionale reservaat Punta Pizzo en op 46 km van het treinstation van Gallipoli. De dichtstbijzijnde luchthaven is Brindisi - Salento, op 111 km afstand.

    Het appartement beschikt over airconditioning, 2 slaapkamers, een woonkamer, een volledig uitgeruste keuken met een koelkast en een koffiezetapparaat, en 1 badkamer met een bidet en een douche.


    Top vakantiehuizen in Italië

    Blu Sant Elmo Beach

    ..

    Castiadas

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    Acacia Resort

    Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

    Campofelice di Roccella