Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Cristal Blu Residence

Santa Teresa Gallura, Italië

 

cristal-blu-residencecristal-blu-residencecristal-blu-residencecristal-blu-residencecristal-blu-residence
Favoriet 
 

v.a. 371

  • Beoordeeld met een 8.4
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Cristal Blu Residence in Santa Teresa Gallura

Op zoek naar een sfeervolle vakantiebestemming op het beeldige Sardinië? Zoek niet verder en verblijf in de 3-sterren optrekjes van Cristal Blu Residence. De appartementen hier ademen comfort en een knus Italiaans vakantiegevoel. Op het zonneterras loop je vanaf het zachte ligbed over de houtenvlonders, het kristalblauwe zwembad in. Het appartementencomplex heeft een eigen karakter en brengt een sfeervolle ambiance. Naast de prachtige zwembaden en de comfortabele accommodaties; is het ook mogelijk om fietsen te huren. Verken de omgeving van het mooie Santa Teresa Gallura op de tweewieler en maak kennis met de rijkdom van het eiland. Kom de Italiaanse sfeer proeven bij het pittoreske Cristal Blue Residence samen met je partner.
  • Zwembaden Restaurants WiFi Zonneterras Fietsverhuur Receptie Balkon
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 10-10-2024 371,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

Alcantara Resort

Het Alcantara Resort is een rustig gelegen complex bestaand uit 7 gebouwen met hotelkamers die in de goed onderhouden tuin liggen. In de tuin van 15.000 m² geniet je echt van de rust en ruimte. Na het ontbijt kun je genieten van het zwembad en jezel..

Gaggi

Acacia Resort

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Kinderfaciliteiten () * Zwembaden & Strand () * Verzorging () Ligging: Acacia Resort * Direct aan privé zand-/kiezelstrand * Op ca. 3 km ..

Campofelice di Roccella

President Sea Palace

Direct naar: * Ligging () * Faciliteiten () * Restaurants & Bars () * Hotelkamers () * Sport & Ontspanning () * Zwembaden () * Verzorging Zomer () *   Ligging: President Sea Palace nabij Lido di Noto * Gelegen aan een smal privéstrand met ruime lig..

Lido di Noto

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome